Veranda’s en overkappingen

Een veranda hoeft niet duur te zijn. Vooral niet als u deze koopt bij Hendrickx Buitenverblijven Outdoor Living Mall. De veranda’s van Hendrickx Buitenverblijven zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda. Met een afdekking in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen. In combinatie met een terrasverwarming, kunt u zelfs in de winter ook heerlijk buiten zitten. Windstil, gezellig en warm, wie wil dat nou niet?

Een veranda of overkapping; dat is genieten!

Ziet u uzelf al genieten onder uw eigen overkapping? Met een veranda van Hendrickx Buitenverblijven geniet u jarenlang! Wij bieden diverse veranda’s gemaakt van hoogwaardige materialen. Een overkapping geeft meteen extra sfeer en mogelijkheden aan zowel uw tuin als uw woning. Maar de veranda is ook ideaal om uw tuinset, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen. Nodig alle vrienden, families en buren uit en geniet van een geweldige avond in jouw tuin. Een veranda zorgt voor veel gezelligheid!

Enorm aanbod hoge kwaliteit veranda’s en overkappingen

Iedere veranda is weer anders. Gelukkig hebben wij bij Hendrickx Buitenverblijven een enorm groot aanbod. Als u een bezoek brengt aan onze showroom in Hendrickx Buitenverblijven dan kunt u op uw gemak de mogelijkheden bekijken. Wij hebben allerlei soorten veranda’s voor u opgesteld, zodat u direct een goed beeld krijgt van de diverse stijlen en materialen. Onze medewerkers staan hier zes dagen per week voor u klaar. Zij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Ook maatwerk oplossingen behoren tot de mogelijkheden. U kunt daarbij ook foto’s van uw tuin meenemen, zodat de adviseurs u nog beter van dienst kunnen zijn. Onze monteurs kunnen naast plaatsing, ook helpen met de styling van uw veranda. Zo ziet uw tuin er altijd uit als een plaatje!

Een Hendrickx Buitenverblijven veranda is ook prijsgunstig

Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste overkapping voor u is. Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan allemaal! Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een Hendrickx Buitenverblijven veranda ook nog eens prijsgunstig. Wij kopen onze veranda’s groot in, waardoor de prijzen voor u laag blijven. 

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Berry en alle andere medewerkers. Duidelijk in de communicatie, korte lijntjes.

Wat een toppers! Harde werkers! Werken snel en nauwkeurig! En zijn echt handig met hout! Heel fijn dat we nu kunnen genieten in onze eigen tuin.

Waar kunnen we je mee helpen?